Rebel Rebel

It’s been just a tad busier than usual here, and I’m only mentioning it by way of explanation for a whole four days of not posting and with nothing to show for it behind the scenes either. I have no idea what is sadder — getting antsy when I don’t get to sit down regularly and write, or feeling the obligation to apologize here just now.
 
Post to the right is about how one of Sweden’s best bloggers (and Bloggforum moderator) Per Gudmundson had to choose between his TV job and his blog. The answer is to drink, specifically next Monday at Tranan, 7pm. All are welcome.
Även när Gudmundson är tvungen att inte mer blogga blir det en brilliant manöver: Nu ska han bli James Dean:en av Svensk bloggosfären, släckts ut så tragiskt och så ung, medan att vi behöver prova oss varje dag och långsamt blir gammal.

Men vi har också vunnit något. Vi har nu en garanterat opartisk och objektiv moderator till Bloggforum 2.0, lovar Per.

Och vi har äntligen en bra förevändning för att samla oss (bloggare) nästa måndag, månadens första måndag, Dec 6, hos Tranan, kl.1900. De som uppskattade Gudmundson the blog får då köpa en öl till Gudmundson the man. Det ska ju väl inte vara bara jag?

10 thoughts on “Rebel Rebel

  1. Så nu har vi bloggmiddag på fredag och bloggöl måndag, bara två dagar dem emellan.
    Varför måste vi dela på oss – kunde inte alla träffas samtidigt?

  2. Bloggmiddag och bloggträff, mycket blir det

    Mycket bloggsnack blir det. På fredag är det bloggmiddag i Stockholm, på Kvarnen på Söder 20.00. Men bara tre dagar efterår, på måndag den 6 december, är det bloggträff igen, på Tranan 19.00. Kul – men varför måste vi dela…

  3. Aha, hade inte uppmärkt fredags bloggmiddag, och jag själv är tyvärr fullbokad då. Jag ska i alla fall ta en öl med Per nästa måndag på Tranan – det är ingenting formelt, klart, och det behöver inte blir större, men det finns rum för flera.

  4. Gudmundson lär bli rejält packad då :).
    Jag minns att det sagts att det ska försöka bli en tradition att ha en bloggträff i Stockholm första måndagen varje månad. Det låter trevligt och varför inte börja på måndag?
    Annica

  5. Bloggmåndagar

    Nu haglar det tätt mellan bloggträffarna i Stockholm Måndag den 6:e december är det bokat på Tranan, kl.1900 och det är Stefan som nu uppmanar till samling. Jag minns att det har diskuterats att göra en tradition av att mötas…

  6. Gärna, men skulle den tredje januari blir för tidig? Kanske den 10de, så att människor kan komma tillbaka från semesterna?

  7. Det tycker jag låter som en bra idé. Kanske bra att skriva en post om det redan nu.
    Och är du med på maillistan skicka ut en signal därmed. Så kan vi alla samlas vid pumpen den 10de januari på Tranan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *